Rabatter, kuponer og andet godt


Show your Card rabatter og og andre fordele.

Hvis du er medlem af FDM så giver FDM logoet på dit medlemskort adgang til mange fordele i Canada. Søsterkluben i Canada (CAA) har kontorer i alle store byer. Her kan du som FDM medlem få gratis kort og guides. Hvis du har brug for kyndig hjælp til planlægning af ruter og oplysninger om seværdigheder og muligheder for overnatning så klare de også det.

CAA yder gratis basis vejhjælp ved punktering, opladning af batterier, benzinpåfyldning, kortere bugseringer o.l. hvis uheldet skulle være ude.

Hvis  du er medlem i FDM kan du bestille en folder med adresser og telefonnumre til CAA´s kontorer på e-mail adressen raadgivning@fdm.dk

Vær opmærksom på at det canadiske logo med hvid baggrund adskiller sig visuelt fra det europæiske med den røde/hvide/blå stribe. For at være sikker på at kortet hurtigt bliver genkendt skal du printe og medbringe et kort, der forklare hvordan de europæiske og det Canadiske logo hænger sammen. Kortet kan printes på FDM´s hjemmeside under medlemsfordele.

I Canada og USA haer de en lang tradition for rabatter og kupontilbud. Det er en jungle at sætte sig ind i.

www.arceurope.com og www.aaa.com kan du se alle de rabataftalerne som FDM medlemmer kan benytte sig af. Her kan du også funde en adresseoversigt over CAA ´s kontorer. Husk at vise dit medlemskort når du besøger et af CAA´s kontorer

Få mere information her:
http://www.caa.ca/
http://www.bcaa.com/

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar