lørdag den 7. september 2013

Capilano Suspension Bridge Park

Vejret var fint, så vi tog den første bus ud til parken som ligger ca 15 km nord for Vancouver. Busturen er gratis og kører fire gange i timen fra forskellige opsamlingssteder i byen.

Vi havde hørt en hel del om hængebroen, den dybe kløft, og at området har en helt speciel fauna, fordi det er tempereret regnskov. Så vi var noget spændte på at se parken og gå over broen.

Det var en fantastisk oplevelse, at stå midt på broen og føle den gyngende fornemmelse sammen med andre besøgende og vide, at der er mere end 70 meter ned. Men der var mere oplevelse i parken end det. Vi fik også lejlighed til en tur på hængebroer spændt ud mellem de flere hundrede år gamle træer og gå tur på en nyetableret gangbro, der ved hjælp af en særlig udtænkt konstruktion svævede ud over den dybe kløft. Det var en oplevelse, vi nødigt ville have undværet.

Hen over middag tog vi tilbage til byen for at gå en tur i Robson. Bydelen har nogle af Vancouvers dyreste og fineste indkøbsgader. Det var tydeligt at se hvordan denne del af byen skiller sig ud fra de andre bydele, hvor vi havde været. Der var stil over kvarteret.

Senere gik vi ned til Canada Place for at se nærmere på krydstogtskibene og den Olympiske cauldron som er placeret ved Vancouver Convention Centre. Cauldron bar den olympiske ild i 2010, hvor Vancouver var vært for de Olympiske og de Paralympiske Vinterlege. Området og den flotte skulptur er fortsat med til at fastholde magien fra dengang.

Fra cauldronen gik vi langs kystpromenaden tilbage til vores hotel. Aftensmaden fik på en græsk restaurant, og senere på aftenen var vi en tur nede på stranden for at se solen gå ned, sammen med rigtig mange mennesker.

En dejlig dag med masser af indryk. I morgen skal vi i gang med at køre. Det bliver rart at komme ud af byen og se noget natur.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar