torsdag den 5. september 2013

CPH - München - Vancouver

Så blev det torsdag og afrejsedag. De sidste ting er gået igennem. Rejsedokumenter og bagage er tjekket for sidste gang. Rejsen kan begynde.

Vi er lidt spændte på, om vi vil få nogle forsinkelser undervejs. Men alt forløb planmæssigt og kl 15.30 var vi i Munchen og kunne sætte os ind i en Airbus 330 og flyve de sidste 11 timer til Vancouver.

Vi havde et fantastisk flot vejr fra København til Munchen og det fortsatte bare hele vejen. Utroligt at flyve så langt i klart vejr. På hele turen kunne vi fra de 11.600 meters flyvehøjde se verden glide forbi i forbavsende fine detaljer. Turen over Grønland var en oplevelse helt for sig selv. Utrolig at se det betagende islandskab i flere timer forandre sig og langsomt glide forbi. Det var en stor oplevelse. En udsigt og et sådan perspektiv er svær at beskrive eller vise på et foto. Det skal opleves.


Ellers gik turen meget fint. Da vi var en god times tid fra vores distination, fik vi oplyst, at der var uvejr over Vancouver, og vi ville muligvis blive en smule forsinket. Det skulle vise sig at være rigtigt – det med forsinkelsen. For uvejret havde nærmest lukket for al flytrafik og efter at have kredset rundt over Vancouver i godt tre kvarter, kom vi til at vente ude på landingsbanen i næsten halvanden time, før vi kom ind til gaten. Der var travlt i lufthavnen skal jeg hilse og sige, da vi endelig var inde. Så klokken var lidt over ni, inden vi var på hotellet. Ca. tre timer forsinket. Så det var dejligt at møde et hotel, hvor man var ventet, og at alt var gjort klar til os. Venlige og hjælpsomme mennesker, helt i top.

Det stærke lys fra det pragtfulde flyvevejr, gjorde at dagen og turen hele vejen var meget behagelig. Selv om vi flyttede os 9 tidszoner mod vest, oplevede vi ikke nogen trang til at sove. Men vi var da godt trætte, da vi gik i seng. I de næste par dage skal vi ud og se på byen med ”The Vancouver Trolley Company”, som driver en ”Hop on Hop off” bus service.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar