søndag den 8. september 2013

Chillewack og sportsfiskerne

I dag forlader vi Vancouver for at komme i gang med køreturen. Vi er lidt spændte på, at se hvilken bil vi får udleveret hos AVIS. Hjemmefra har vi bestilt en fuld size bil, men vi har ikke fået oplyst hvilken model. Det viste sig af være en spritny Chrysler 300, top moderne luksusbil. Efter vi havde klaret det formelle, fik vi nøglerne og blev vist ned i en 8 etager dyb parkeringskælder.

Det var lidt af en udfordring at komme i gang med at at køre en top moderne luksusbil. Men det gik fint, og uden besvær kom vi op af parkeringskælderen og kørte ud af byen. Heldigt for os er det søndag i dag, og der er derfor ikke særlig meget trafik i Vancouver.

Men ret hurtig efter vi var kommet ud af bymidten, kom vi ind i et område med omfattende vejarbejde og masser af biler. Det havde vi fornøjelse af stort set hele vejen til Chilliwack hvor vores GPS hjalp os gennem det flade landskab. Samme landskab som Fraiser River også passerer på sin vej mod Vancouver og Stillehavet.

Vi var kørt tidligt fra byen, og da turen var kort var vi allerede i Chilliwack omkring middagstid. Det var for tidligt at tjekke ind på hotellet, så vi benyttede lejligheden til at få lidt at drikke og spise på den lokale Starbuck.

Da formålet med at passere Chilliwack var at se det berømte laksefiskeri i Chilliwack River og Vedder River, var vi  interesseret i at komme ned til fiskeområdet hurtigt.

Fiskeriet starter hvert år i begyndelsen af september og fortsætter langt ind i oktober. Det er efter sigende en fest at deltage i dette fiskeri, og selvom det er tidligt på sæsonen, kunne det jo være, at nogle af sportsfiskerne havde heldet med sig.

Med noget besvær fandt vi vejen til diget som giver adgang til et af de mest attraktive fiskeområder mellem Vedder Crossing og Vedder Bridge. Der var mange sportsfiskere, men tilsyneladende ingen fisk. Ærgerligt at vi ikke fik set nogle af de store fisk blive landet.

Så efter en god lang tur på diget i det flotte solskinsvejr tog vi hjem til hotellet for at tjekke ind. Dejligt at være på landet og kunne slappe af igen. Vejrudsigten ser rigtig lovende ud, så vi håber, at der bliver meget at se på de næste par dage.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar